Archive

November 2021

Browsing

Ostoksilla käyminen voi joskus olla haaste, ja haluat tehdä asioista mahdollisimman helppoa itsellesi, joten aiomme keskustella muutamista Android-sovelluksista, jotka auttavat sinua tekemään sen. Käsittelemme yksinkertaisia ​​asioita, kuten sovelluksia, joiden avulla voit luoda digitaalisia ostoslistoja monimutkaisempiin asioihin, kuten löytää halvempia tarjouksia verkosta, vaikka olisit keskellä fyysistä kauppaa. Katso ne kaikki ja päätä, kannattaako ne ladata.

Grocery King -ostoslista

Olen varma, että jokainen on hukannut aikaa tiettyjen tavaroiden kirjoittamiseen, joita ei saa unohtaa supermarketissa käydessään, mutta tästä lähtien paperin sijaan voit tehdä kaiken helposti puhelimellasi. Sinulla on jopa mahdollisuus valita tuhansista sovellukseen sisäänrakennetuista tuotteista, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vaivata kirjoittaa kaikkea. Etsi vain ostettavat tuotteet ja vedä se ostoslistallesi, niin et voi lähteä supermarketista ilman sitä.

Grocery Sum -ostoslista

Grocery Sum Shopping List -sovellus on hieman samanlainen kuin edellinen, josta puhuimme, paitsi että siinä on lisätty ominaisuus, joka saattaa olla hyödyllinen. Jos yrität säästää rahaa, et halua kuluttaa turhaan, joten kun teet ostoslistaa, näet arvion siitä, kuinka paljon kaikki maksaa. Jos et usko, että sinulla ei ole tarpeeksi rahaa maksaaksesi kaikkea, voit päättää, mikä on välttämätöntä ja säilyttää muut tavarat toiselle päivälle, kun sinulla on enemmän rahaa käytettävissä.

Viivakoodinlukija+ (plus)

En tiedä oletko koskaan käyttänyt viivakoodinlukijaa ennen, mutta niiden avulla voit skannata kaiken takaosan, mitä aiot ostaa, ja se kertoo, voitko ostaa jotain halvemmalla vai et. verkossa. Tämä on hieman edistyneempi, koska sen avulla voit myös skannata QR-koodeja, mikä on hienoa, koska niistä on tulossa paljon yleisempiä nykyään. Jos sinulla on tämä sovellus puhelimessasi, se estää sinua saamasta huijausta, vaikka sen käyttö on ehkä hieman epäeettistä.

Bitcoin-lompakko

Ennen vanhaan meillä ei koskaan ollut muovia ja kaikki ostettiin rahalla. Jos palaat ajassa vielä pidemmälle, he olisivat vaihtaneet asioita sen sijaan. Tulevaisuudessa on hyvä mahdollisuus, että Bitcoin tulee mullistamaan maailman, mutta jopa tällä hetkellä se on parasta mitä meillä on digitaalisen valuutan suhteen. Jos aiot hypätä Bitcoinin kelkkaan ostaaksesi asioita verkosta, tarvitset turvallisen lompakon pitääksesi rahasi ja Bitcoin Wallet -sovellus sopii tarpeisiisi.

Mitä se kannattaa eBayssa?

Olitpa ostamassa kullattuja korvakoruja tai hienoa uutta älypuhelinta, haluat varmistaa, että et maksa liikaa. Olen varma, että et välitä maksaa muutaman dollarin ylimääräistä jostakin, kun haluat ostaa sen heti, mutta jos se myydään eBayssa paljon halvemmalla, sinun on ehkä parempi odottaa ostavasi sen verkosta. Tämä sovellus selvittää, kuinka paljon jotain todella pitäisi myydä sen hinnan perusteella, jolla se myydään yhdellä maailman suurimmista verkkokauppapaikoista.

Shoppailu ei ole koskaan ollut helpompaa

Nyt sinun ei tarvitse edes käydä kaupoissa, koska voit ostaa kaiken verkosta, mutta jos olet sellainen, joka vielä käy tavallisissa kaupoissa, rakastat näitä sovelluksia. Vaikka haluaisit ostaa asioita verkosta, osa niistä on silti hyödyllistä ja löydät aina parhaat tarjoukset.

Jos sinulla on auto ja Android-puhelin, olet onnekas, sillä aiomme tarkastella hienoja automaattisovelluksia, jotka sinun pitäisi ladata. Ajaminen ei ole enää koskaan ennallaan, joten hyödynnä älypuhelimesi antamaa tehoa.

Parkmobile

On muutamia syitä, miksi Parkmobile hyödyttää elämääsi, jos ajat ympäriinsä ja pysäköit ympäri kaupunkia joka päivä. Voit maksaa pysäköinnin sovelluksella, mikä tarkoittaa, että et nouse autosta ja laske irralliset vaihtorahat mittarin laittamiseksi. Se myös estää sinua saamasta sakkoja, koska myöhästyit takaisin autollesi. Se tekee tämän ilmoittamalla sinulle, kun aikasi on päättymässä, ja voit kävellä takaisin juoksemisen sijaan niin nopeasti kuin jalkasi kantavat sinua.

Plug Share

Onnittelut, jos ajat ympäriinsä sähkö- tai hybridiautolla, koska teet oman osasi ympäristön hyväksi, mutta joskus voit kohdata ongelmia löytääksesi latauspaikkaa. Jos olet liian kaukana kotoa, et halua olla jumissa ilman, että käännytä mihinkään, joten lataa Plug Share ja se auttaa sinua löytämään latausasemat missä tahansa. Sen avulla voit jopa määrittää hälytyksiä ja saat ilmoituksen, kun uusia tulee saataville.

Auton vartija

Tiedän, että useimmat ihmiset eivät ole tyhmiä ja muistavat aina, mihin pysäköivät autonsa, mutta jos olet joku, joka vierailee monissa kaupungeissa, se ei joskus ole niin helppoa. Kun jätät autosi ja alat kävellä ylös ja alas eri kaduilla, et tiedä miten pääset takaisin autollesi ilman pientä tutkintatyötä. Sinun ei tarvitse kääntyä etsiväksi, kun puhelimessasi on Car Minder, koska se muistaa pysäköinnin ja antaa sinulle jopa kartan, joka johtaa sinut suoraan takaisin sinne.

Waze

Tämä ei ole vain GPS-navigointisovellus, vaan se sisältää paljon lisäominaisuuksia. Kenenkään ei tarvitse kertoa sinulle, kuinka pääset töihin aamulla, mutta toivoisit varmasti jonkun varoittavan sinua, jos tavallinen reittisi on tukossa suuren onnettomuuden vuoksi. Me kaikki haluamme päästä määränpäähämme mahdollisimman nopeasti, ja nyt voit tehdä sen Wazen avulla. Siinä on myös normaalit ominaisuudet, joita voit odottaa GPS-navigointijärjestelmässä siltä varalta, että ajat ympäriinsä tuntemattomalla alueella.

Spotify Musiikki

Vaikka tämä ei ole omistettu autosovellus, en tunne monia ihmisiä, jotka ajavat täydellisessä hiljaisuudessa joka päivä. Jos haluat nauttia paikasta A paikkaan B pääsemisestä, on tärkeää, että sinulla on hyvä musiikki pyynnöstä ja Spotify Music tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi kappaleet. Sinun ei tarvitse huolehtia CD-levyjen kuljettamisesta autossasi, etkä ole radioasemien armoilla. Sen avulla voit jopa asettaa tiettyjä soittolistoja, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse sekaisin puhelimesi kanssa ajon aikana.

Todistaja ajo

Aamulla koulubussi ajaa lapset luokkaan, työntekijät yrittävät päästä toimistoon ajoissa ja paljon kuorma-autoja lentää ylös ja alas teillä. Jos tapahtuu onnettomuus ja olet mukana, kuinka he voivat tietää, ettei se ollut sinun syytäsi? Jos puhelimessasi on Witness Driving -sovellus, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä tapahtuu, jos joudut koskaan onnettomuuteen, koska voit todistaa, ettet ollut syyllinen, sillä sovellus tallentaa melkein mitä tahansa voit harkita videomateriaalin sisällyttämistä.

Ei ihme, että rakastat puhelintasi

Sanotaan, että ihmiset viettävät liian paljon aikaa tekniikan parissa, mutta voitko syyttää heitä, kun meillä on kaikki nämä upeat sovellukset saatavilla? Olen varma, että olet samaa mieltä siitä, että jokainen sovellus, josta olemme tänään puhuneet, voivat olla hyödyllisiä kaikille, jotka omistavat auton, ja ehkä sinulla on silmäsi muutamaan.