Koska liikalihavuus on nousussa, olisi hyvä idea isännöidä urheilutapahtuma lähiseudullasi. On aika saada lapset ja heidän vanhempansa ulos Mc Donald’sista kilparadalle. Se ei ainoastaan ​​edistä parempaa elämäntapaa, vaan myös vahvistaa naapureiden välistä sidettä. Yhdessä koripallo-otteluun osallistuminen tekee lopun kiusallisista heilahduksista ja tuo ihmiset lähemmäs toisiaan. Tässä on 4 vinkkiä urheilutapahtuman järjestämiseen naapurustossasi:

Kirjoita kaikille naapureillesi

Jos haluat koko naapuruston osallistuvan urheilutapahtumaan, sinun on puhuttava heidän kanssaan. Laadi yhteinen kirje, jossa kerrot ihmisille suunnitelmistasi ja kysy heiltä, ​​ovatko he kiinnostuneita liittymään kanssasi. Korosta tapahtuman merkitystä lasten hyvän terveyden edistämisessä. Jos se on lasten eduksi, kukaan ei varmasti kieltäydy. Voit aloittaa tapahtuman suunnittelun, kun saat myönteisen vastauksen useimmilta ihmisiltä, ​​joille olet lähettänyt kirjeitä.

Hanki erityislupa tarvittaessa

Sprinttien ja viestien sisällyttämiseksi urheilutapahtumaan tietyt kadut on ehkä suljettava. Tätä varten tarvitset kaupunginvaltuuston erityisen luvan. Sinun on myös ilmoitettava paikalliselle poliisille, jotta he voivat auttaa sinua. Ilman kaupunginvaltuuston lupaa et voi ajaa ympäri naapurustoa jäämättä auton alle. Jos et saa lupaa sulkea katuja, joudut tyytymään siihen, että kaksi ihmistä juoksee vierekkäin juoksumatot. Se ei ole varsinainen kilpailu, mutta mukana tulee juoksemista.

Hanki henkilökohtaisia ​​palkintoja

Urheilutapahtumissa on ilmeisesti paljon voittajia, etkä voi antaa heidän mennä kotiin tyhjin käsin. Kun kaikki on panostettu tapahtumien suunnitteluun, toteuttamiseen ja niihin osallistumiseen, ihmiset haluavat näyttää sille jotain. Hanki henkilökohtaiset pokaalit kunkin tapahtuman voittajille. Ajatus pokaalin voittamisesta innostaa ihmisiä yrittämään kovemmin peleissä. Jos ei ole voitettavaa palkintoa, ihmiset ottavat tapahtumat kevyesti ja kilpailuhenkeä ei ole. Ja ilman kilpailua pelit ovat tylsiä.

Pitäkää juhlat sen jälkeen

Urheilutapahtumat vievät pitkälti koko päivän. Palkintojenjako suoritetaan iltaan mennessä, joten sinulla on vielä pari tuntia aikaa ennen auringonlaskua. Jos haluat päättää päivän korkealla, järjestä sen jälkeen juhlat. Koko naapurusto voi kokoontua yhteen isoon grillaukseen. Juoksu ympäriinsä ja eri urheilulajeja pitkin päivää saa vatsasi varmasti kurkimaan. Vältä vain ylensyöntiä, koska se tekisi päivän harjoituksesta merkityksettömän.
Yhteisöön kuuluminen tarkoittaa yhdessä tekemistä. Urheilutapahtuman järjestäminen antaa sinulle mahdollisuuden tuntea olevansa osa yhteisöä ja samalla edistää hyvää terveyttä.

Comments are closed.